Cookies helpen ons om jou beter over ons werk (en acties) te informeren. Wil je meer informatie?

HET MANIFEST DER ZEVEN ZEEËN


Ik wil rijke zeeën en oceanen. Ik wil dat dieren zo groot als walvissen of zo klein als plankton er weer ruimte en rust vinden en gezond zijn. Daarom steun ik de oproep voor een netwerk van zeereservaten in de oceanen en zeeën. Ver weg en dichtbij.

Vul je je telefoonnummer in? Dan kan Greenpeace jou telefonisch benaderen voor giftverzoeken of updates rondom lopende campagnes.
 Ja, ik steun de oproep voor een netwerk van zeereservaten in de oceanen en zeeën. Greenpeace mag mij per email en/of telefonisch op de hoogte houden over de voortgang van het succes van deze zeereservaten- en andere campagnes en hiervoor extra steun vragen.
Greenpeace beschermt je gegevens en geeft ze niet aan derden voor commerciële doeleinden. Lees ook ons privacystatement en de algemene voorwaarden van deze actie.

Bedankt!


Vergroot het effect van jouw oproep: Deel het manifest met vrienden en familie.

Samen maken we van de zeeën weer een paradijs!

Deel daarom nu het manifest:

Het manifest der Zeven Zeeën
Ik wil rijke zeeën en oceanen. Ik wil dat dieren zo groot als walvissen of zo klein als plankton er weer ruimte en rust vinden en gezond zijn. Daarom steun ik de oproep voor een netwerk van zeereservaten in de oceanen en zeeën, ver weg en dichtbij.