Cookies helpen ons om jou beter over ons werk (en acties) te informeren. Wil je meer informatie?

RED HET KLIMAAT VAN TRUMP

Vraag onze leiders het klimaatakkoord te beschermen!

Vul je je telefoonnummer in? Dan kan Greenpeace jou telefonisch benaderen voor giftverzoeken of updates rondom lopende campagnes.
 Ja, ik wil weten hoe dit afloopt! Als je dit aanvinkt, mag Greenpeace je per e-mail op de hoogte houden over onze campagnes. Ook zullen we je af en toe om steun vragen. Afmelden kan natuurlijk altijd.
Greenpeace beschermt je gegevens en geeft ze niet aan derden voor commerciële doeleinden. Lees ook ons privacystatement en de algemene voorwaarden van deze actie.
Aan onze leiders,

Donald Trumps beslissing het klimaatakkoord naast zich neer te leggen, baart mij grote zorgen. Meer dan ooit is het aan Nederland en de EU om leiderschap te tonen en de energierevolutie ruim baan te geven.

Bedankt!


Heb je nog een paar seconden tijd? Deel dan deze belangrijke petitie met je vrienden en familie.

Samen zijn we sterker dan Trump!

DONEER

Klimaatakkoord

Trump trekt de VS terug uit het klimaatakkoord van Parijs. Een nachtmerrie lijkt werkelijkheid geworden. Maakt een haatzaaiende klimaatscepticus nu een einde aan alle vooruitgang die we hebben geboekt sinds het iconische klimaatverdrag van Parijs?


Het antwoord is gelukkig NEE. De energierevolutie is in volle gang. Wist je bijvoorbeeld dat China de grootste en snelst groeiende markt voor zonne- en windenergie heeft? En ook in de VS zelf is de vooruitgang niet te stoppen. Maar Trump kan internationale actie tegen klimaatverandering wél ernstig vertragen...

Aan Nederland en de EU de taak om de rug recht te houden en het klimaatakkoord met hand en tand te verdedigen. Laat onze politici weten dat het klimaat non-negotiable is. Sluit je aan bij een beweging die het milieu verkiest boven het grote geld, menselijkheid boven uitsluiting, feiten boven leugens. Samen zijn we sterker dan Trump!